Edit Photoshop paling senang! [mesti cuba!]

Kepada anda yang tiada sofware photoshop atau tak reti nak ‘mengedit’ gambar tapi nak juga edit sila la baca entry ini.

aku bukan nak ajar tutorial.. cuma nak ajar cara mudah untuk anda semua edit gambar tanpa perlu bersengkang mata sampai pedih. Walaupun benda ni mudah tapi anda perlu kreatif  supaya gambar yang anda hasilkan nampak lebih menarik.. tapi tu semua tak kisah la.. janji anda rasa puas hati.

cuba tengok pic ni:

jangan tengok lama2.. nanti muntah!

Gambar kat atas ni merupakan gambar yang telah di edit, tapi aku edit sendiri guna adobe photoshop, apa yang aku nak bagitau adalah cara edit guna online photoshop. contoh macam kat bawah ni:

selepas

sebelum

———————>

Ada banyak lagi effects yang anda boleh pilih..

Terdapat juga effects Photo Filter macam ni:

ataupun anda juga boleh main tukar2 wajah ikut sukahati, macam ni:

jgn tengok sgt huduh!

hahaha.. dengan online photoshop ni sungguh mudah untuk anda edit gambar, cuma perlu pilih effects yang anda mahukan kemudian upload gambar anda, lepastu tengok la hasilnya…

jadi kepada sesiapa nak mengeditkan kan diri atau memper’dajal’kan kengkawan korang macam ni:

anda semua boleh la pilih mana2 online photoshop dibawah ni:

Selamat Mencuba…

Comments

This entry was posted in iNterNet. Bookmark the permalink.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Responses to Edit Photoshop paling senang! [mesti cuba!]

  1. hamster says:

    wahh…thx babe… :)

  2. Ali ridha says:

    senang gak guna photoshop online.
    selalu guna photoshop je……..
    Ali ridha�´s last [type] ..Main WIFI Restoran Permai Baru

  3. nurin says:

    comeelll

  4. Hedwig Ferree says:

    I really appreciate this post. I’ve been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

  5. Denyse Perre says:

    I believe this site has got very great indited content blog posts.

  6. Moon bounce rentals Wilmington Delaware says:

    Some really fantastic blog posts on this internet site , regards for contribution.

  7. Keila Trueba says:

    Nice work. Hopin’ for more… :-)

  8. Pingback: old silver dollars

  9. Eldon Zumbo says:

    Cool work. Keep it flowing. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge