Surprise Expert Seremban

Surprise Expert menawarkan perkhidmatan membekal dan menyediakan perkhidmatan Surprise Delivery serta dekorasi majlis.

We are expert in Helium Balloon, Foil Balloon, Teddy Bear, Flower Bouquet, Chocolate Bouquet, Cake and Customization depend on your budget.

Terdapat pelbagai pakej menarik untuk anda pilih atau hubungi kami segera untuk tempahan mengikut kesesuaian  anda.

BOOK your date now!

PERCUMA!

Penghantaran adalah percuma bagi kawasan sekitar SEREMBAN & SEREMBAN 2. Surprise Expert juga menerima tempahan Surprise Delivery di luar kawasan Seremban. Hubungi segera dan KEJUTKAN insan yang anda sayang!

Follow IG: surprisexpert

Facebook: Surprise Expert

Shhh…..

  it’s a Surprise Expert!

Posted in My iklan | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Seremban CCTV

zytrontech.com

Kami menyediakan perkhidmatan pemasangan CCTV dan kerja-kerja elektrikal di sekitar kawasan Seremban,Senawang, Sendayan, Rembau dan lain-lain. Perkhidmatan terbaik, berpatutan serta mengikut bajet dan keperluan yang anda inginkan.

 

Hubungi/call / whatsApp 019-235169 (Jauzi@zytrontech.com)

 

Posted in My iklan, TechnicaL | Tagged , , , | Leave a comment

Laser Focus 2015

Laser focus 2015

Sebenarnya dengan tiba-tiba, tanpa diduga muncul suatu mood seperti mahu menulis. Baru perasan tahun lepas ada la 3 bijik entry yang berjaya di coret. Better than nothing.

Sekarang sudah Tahun Baru 2015. Tahun yang lepas kita kasi simpan. Buka cerita baru dengan matlamat lagi dasyat. Tahun ni punya azam bukan biasa-biasa. ini kali beserta misi dan visi yang perlu di selesaikan. Moga tahun ini pintu rezeki khazanah langit dan bumi terbuka luas untuk semua. Moga kalian senantiasa diberkati Allah dan sihat sejahtera.

Amin.

 

Posted in PeRsoNaL | 1 Comment

Realistik

Sebenarnya gua ada perasan yang gua dah lama tak menulis. Nak kata busy, takdela sangat. Bukan hari2 ada kerja pun. Banyak takde kerja dari ada kerja. Dan hakikat sebenarnya lebih kepada buat-buat sibuk. Dengan harapan gua ada alasan yang cukup untuk tidak ambil berat terhadap manusia sejagat. Gua akui gua memang teruk dalam menjaga perasaan orang disekeliling gua. Nak wish epy birthday pun kadang gua rasa malas.

Jadi sama ada lu diam diri atau lu makan hati. Memang santapan yang tak sedap untuk dihadam. Biasanya gua yang akan rasa kehilangan berbanding lu orang. Sebab gua memang suka tinggalkan banyak soalan daripada jawapan.

Entah akhir rasa ini gua seperti tertarik kepada satu seruan. Kadang kadang gua sedar diri jugak yang gua makin berusia. Gua tengok kawan kawan yang sebaya dah mula cipta koloni. Tapi kadang kadang gua bosan jugak tengok diorang ni macam terikat dengan sistem kehidupan yang membohsankan.

Mungkin gua masih belum rasa tanggugjawab sedemikan rupa. Sebab gua masih bebas bergembira isi anak tekak sendiri dan bukan tekak anak bini. Kadang-kadang  gua rasa macam nak lari dalam hutan. Bercucuk tanam dan ternak binatang untuk gua makan. Hidup diluar sistem. Ikut sukahati gua apa nak buat. Tapi itu semua kalau lah.. Dan kalaulah ada awek yang sudi kawen dengan gua dan tinggal dalam hutan. Itu paling mustahil untuk manusia generasi Y&Z.

Mungkin gua patut fikir ke arah yang lebih ‘pawer’, futuristik dan realistik dalam meniti arus hidup bergelombang tsunami.

Hmm.. nanti gua fikirkan.

chow!

Posted in PeRsoNaL | Leave a comment

Masa Lapang

brader rilek

Pernah ada ketika dimana masa itu terlalu berharga sehingga setiap detik tidak harus dipersiakan. Ada ketika itu juga masa yang terlalu panjang dapat dirasakan. Perasaan yang begitu santai sekali. Adakala banyak perkara dan idea yang harus dilakukan namun kau hanya duduk diam sahaja.

Perlakuan apakah ini? Waktu dimana masa yang terluang namun mucul satu faktor dimana kemahuan dunia memerlukan penggerak mata wang yang bisa membantutkan segala kemahuan. Masa dan wang adalah gabungan paling hebat.

Dan paling celaka.

Moga diberi kelapangan masa dan wang, dunia & akhirat. Juga nikmat paling agung sihat sejahtera ke atas kalian.

Posted in PeRsoNaL | Leave a comment